Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Αναζήτηση του έρωτα σε χαλεπούς καιρούς.

Σε μια εποχή που 'χουμε ανάγκη την αγάπη, τον έρωτα, την άνθρωπινη επαφή, και ας είναι λάθος, οι ηθικές αξίες έχουν χαλαρώσει. Πλέον, έχουν αντικατασταθεί με το εφήμερο, το σταδιακό και το πατ-κιουτ ψεκάστε σκουπίστε, τελειώσατε μοντέρνο γαμήσι.

Το οδοιπορικό ταξίδι μας στις πιάτσες του Κιέβου μας ανοίγει τα μάτια. Μας δείχνει την αθέατη πλευρά ενός κόσμου που ποτέ μας δεν είχαμε φανταστεί ότι μπορούσε να υπάρξει. Ενός κόσμου διαφορετικού από τον δικό μας. Ενός κόσμου της ακολασίας, του αγοραίου έρωτα χωρίς προφυλάξεις και ενοχές. Ενός κόσμου  όπου το μεθυστικό κορμί της ξανθομαλλούσας ιερόδουλης προσφέρεται σε αντάλλαγμα μιας βότκας Νemiroff από τον αντίστοιχο Ουκρανέζικο Μαρινόπουλο της γειτονιάς.

Παράνομα εκδιδόμενες γυναίκες, που μπορεί να αποτελούν φορείς σοβαρών ασθενειών, βουτηγμένες στο αίμα και στο σπέρμα ανήμπορες να αντιδράσουν, αποτελούν εύκολη λεία αδίστακτων μαστροπών. Η κοινωνία απαρακολουθεί σύσσωμη το παρτάκι που στήνεται στις πασαρέλες (Ελληνιστί catwalk) στα γκαλά και στα κοσμοπολίτικα parties της Ολιγαρχίας.

Τίγκα μέστην κόκα, το ανορεξικό μοντέλο εξ Ουκρανίας φιγουράρει την φανέλα του Δαφνοστεφανωμένου Έφηβου με χορηγό την diana το κωλόχαρτο, που φόρεσε κάποτε και ο παιχταράς Λιτόφτσενκο.  

Φάε κάτι μωρή και βάλε λίγο κρέας πάνω σου. Σκιάχτρο έχεις καταντήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου