Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου 2011

Γράμμα στην Σταματίνα. Στην Σταματίνα της διπλανής πόρτας.

Σταματίνα Τσιμτσιλή,

Σταμάτα να ασχολείσαι εσύ και το γεμάτο φρου-φρου πάνελ σου με την επίθεση στο Θέατρο Κουν. Εμείς οι Ολυμπιακοί τυχαίνει να είμαστε και φιλότεχνοι. Αντέ μην έρθουμε απο εκεί μωρή κάμπια και μιλήσουμε για τέχνη.


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή raver (μητέρα raver) το 1997, όταν έπινε και δεν μας έδινε.


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τούμπανο το 2010.  Ως μια σωστή socialite, του στυλ Τζούλιας, Jemma Jameson και Paris Hilton, που σέβεται τον εαυτό της, φροντίζει να παρευρίσκεται στο φτωχικό νησί της Μυκόνου. Η Σταματίνα εκφέρει απόψεις επί παντός επιστητού. Και είναι και πολύ στητές οι απόψεις της.

1 σχόλιο:

  1. To www.e-seasons.gr είναι το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα που εξειδικεύεται στην πώληση εποχιακών ειδών και πρωτότυπων λύσεων για σας και το σπίτι. Η συνεχώς ανανεωμένη ποικιλία στα έπιπλα εξωτερικού χώρου ( έπιπλα κήπου και έπιπλα βεράντας), διακοσμητικά προϊόντα και είδη σπιτιού, είδη δώρων, χριστουγεννιάτικα, αποκριάτικα είδη, αποκριάτικες στολές φτάνει με ένα κλικ στον χώρο σας. Η παρουσία μας στον χώρο του εμπορίου από το 1992 και η εμπειρία που αποκομίσαμε , μας επιτρέπει να εξασφαλίσουμε για εσάς τον συνδυασμό ποιότητας , ποικιλίας και χαμηλών τιμών . Κύριο μέλημα του e-shop www.e-seasons.gr είναι να εξασφαλίσει για τους πελάτες του ένα περιβάλλον μέγιστης ασφάλειας, στις συναλλαγές τους και τα στοιχειά προσωπικών δεδομένων. Οι παραδόσεις των αγορών σας εξασφαλίζονται με τα ιδιόκτητα φορτηγά της εταιρείας μας και σε συνεργασία με την μεγαλύτερη εταιρία ταχυμεταφορών στην Ελλάδα (Γενική Ταχυδρομική-Πόρτα Πόρτα ) και φυσικά με την 24ωρη on line παρακολούθηση της παραγγελίας σας. Εκτός από τις χαμηλές τιμές , την μεγάλη ποικιλία και την συνεχή ανανέωση στα εποχιακά είδη μας απολαμβάνετε ξέγνοιαστα τις αγορές σας όλο το 24ωρο 365μερες τον χρόνο. Για εποχιακά είδη και έπιπλα εξωτερικού χώρου λοιπόν, εμπιστευτείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα www.e-seasons.gr και με ένα κλικ στη πόρτα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή