Σάββατο 30 Απριλίου 2011

O Βασιλικός γάμος του Prince William: ρίγος και συγκίνηση

O Πρίγκηπας Ουίλιαμ (Ελληνιστί Prince William), πρωτότοκος υιός του Πρίγκηπα της Ουαλίας, Τσαρλς (Ελληνιστί Prince Charles), δείχνει τα πραγματικά του χρώματα με το ανάγλυφο τριφύλλι στο Bασιλικό του κολάρο καθώς γαλλοφιλάει (Ελληνιστί French kissing) την εκλεκτή της καρδιάς του Κέιτ. Την δικιά μας Κέιτ. Το κορίτσι της διπλανής πόρτας, της απέναντι πόρτας. Tην Κέιτ της γειτονιάς και της Συνοικίας του Ονείρου.




Όλα αυτά, φυσικά, έρχονται σε συνάρτηση με αυτά που είχε αναφωνήσει ο Πετράκης Κόκκαλης (πρωτότοκος υιός του Σωκράτη Κόκκαλη: του παππούλη μου, δηλαδή) στις 16 Ιανουαρίου του σωτήριου έτους 2008 σε LIVE σύνδεση με τους παπαρΑντώνηδες (Καρπετόπουλο και Πάνουτσο)  εναντίον της μαχόμενης δημοσιογράφου και κομμουνίστριας εξ Κολωνακίου Λιάνας Κανέλλης, μετά την θρυλική τεσσάρα στο Στάδιο Καραϊσκάκης επί του Ποδοσφαιρικού Βασιλικού Συλλόγου Κολωνακίου:

 ΔΥΣΚΟΛEYOMAI ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ”. 

1 σχόλιο: