Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Στάσου μύγδαλα! Μη φεύγεις Τσισέ!

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Μόλις το έμαθα και εγώ. Έσεις σίγουρα το έχετε μάθει ήδη. Ο Ζιμπρίλ Σισέ (παχύ "Ζζζζζ" και μπεστ πόσιμπλ Φρενς άκσαντ) έφυγε από την Ελλάδα. Eίναι 03:25 το πρωί ξημερώματα Τετάρτης και δεν μπορώ να κλείσω μάτι.



Tζιμπρίλ Τσισέ: ένας αθλητής πρότυπο, ένας άντρας που δεν
χάνει στιγμή να δείξει την αντρική του πυγμή, την τεστοστερόνη του
γρονθοκοπώντας ένα 12χρονο αγοράκι άνευ λόγου και αιτίας και την
έγκυο στον 8ο μήνα γυναίκα του.
Γιατί το να είσαι άντρας πρέπει και να το δείχνεις!

Αναζητώ το τηλέφωνο του Τσισέ, τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook να τον προσθέσω (άντ) να του μιλήσω, να του ψελίσω κάτι τις, να τον πείσω να γυρίσει πίσω διάολε! Να αρχίσω πάλι το τσιγάρο; Όχι, δεν πρέπει! Πρέπει να το πάρω απόφαση. Ο Σισέ της διπλανής πόρτας (δε γκερλ νεξτ ντορ) έφυγε για πάντα και πήγε στην γειτονική μας Ιταλία.

Στις 19 Φεβρουαρίου και ημέρα Σαββάτο του σωτήριου έτους 2011, ο Τζιμπρίλ Σισέ (παχύ "Ζζζζζ" μπεστ πόσσιμπλ φρένς άκσαντ, αγκέν!) έφυγε ηττημένος από την λεβεντομάνα, παντελονάτη Πειραιώτικη ομάδα του Ολυμπιακού με σκόρ 2-1 στο 91'. Ο Σισέ (ουάνς αγκέν Φρενς άκσαντ), αλαζονικά με μια έπαρση και ύφος χιλίων καρδιναλίων, διερρήγνυε τα ιμάτια του (και την μίνι φούστα του) για την ρατιστική συμπεριφορά των οπαδών του Ολυμπιακού προς το πρόσωπο του.

Και τώρα, αυτή την ύστατη στιγμή, πάει και υπογράφει συμβόλαιο με την δεύτερη ομάδα της Ρώμης, όχι με την Ρόμα, αλλά με την Lazio, η οποία Lazio έχει εντεταλμένους μελανοχίτωνες και ακροδεξιούς, όχι αποκλειστικά της Lega Nord, στην κερκίδα των φανατικών οπαδών της (Irriducibili,Curva Νοrd). Στις οποίες κερκίδες της Lazio, σβάστικες, ρατιστικά πανό (squadra de negri) ακόμα και για τους ίδιους έγχρωμους παίχτες της ομάδας τους (Fabio Liverani) βρίσκουν περίοπτη θέση. Πέρα την εκτόξευση των μπανάνων κατά την διάρκεια του αγώνα προς τους ίδιους τους παίχτες της Lazio.

Φώναζες σαν την Ζωή Λάσκαρη στον Νόμο 4.000 ("Μη, Κώστα! Μη, θα κρυώσω") περί ρατσισμού από πλευράς των οπαδών του Ολυμπιακού και πας τώρα σε μια, αν όχι μακράν στην πιο, ρατσιστική ομάδα φιλάθλων/οπαδών στον ποδοσφαιρικό χάρτη Υποκρισίας το ανάγνωσμα, απεριόριστη έκδοση.

Καλή σου τυχή στην Ιταλία, Πριγκίπισσα Σίσσυ!
Hθελέστα και παθέστα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου