Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2012

Ζμπάογκ: τα πυαλά μας μονάνε.

Όπως η Περσέπολις που έχει έδρα την Τεχεράνη και είναι η πιο λαοφιλής ομάδα του Ιράν, έτσι και Ο υπέροχος λαός του ΜΠΑΟΚ (κάνε κλικ πάνω στον υπέροχο λαό του ΜΠΑΟΚ, έχει κίντερ-έκπληξη), ή Ζμπάογκ που έχει έδρα την Σόφια, είναι μακράν η πιο λαοφιλής ομάδα στα εδάφη των βόρειων Βαλκανίων. Ο Ζμπάογκ αξίζει πολλά. Ξέρει τι θέλει και τι ζητά κάθε μέρα όλη μέρα, σαν ένα διακριτικό σερβιετάκι serena με φτερά προστασίας.

Το κατεστημένο, όμως, το κράτος του Πειραιά, το παρακράτος της ΕΠΟ, η μαφία του Πειραιά, το ΜΕΤΡΟ, η Ολυμπιάδα, τα περιστέρια στο Σύνταγμα και στην Ομόνοια, ο Γεωργίου ο Φαφούτης, το οξυγόνο, το όζον, η χλωρίδα και η πανίδα, η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, οι Νεφελίμ και Ελοχίμ, ο Τέρενς Κουίκ, ο Στέφανος Χίος, το Φαινόμενο του Θερμοκηπίου, ο Καμπαμαρού, η Κάντυ-Κάντυ, ο Άντονυ, ο Ιππότης της Ασφάλτου, ο Αλέξης “ωωωωπ” Κωστάλας, ο Μέισον Κάπουελ από την Σάντα Μπάρμπαρα, ο Ριτζ, η Κάρολαϊν και ο Θόρν φροντίζουν να κόβουν πάντα τα φτερά του περήφανου δικέφαλου αετού κάθε φορά που αποπειράται να πετάξει προς την κατάκτηση του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Εξ ου γιατί χρησιμοποιεί σερβιετάκι με φτερά προστασίας, έτσι ώστε να του παρέχει ομαλή προσγείωση και φρεσκάδα κάθε μέρα - όλη μέρα!

*Εδώ μπορούμε να θαυμάσουμε το ανυπέρβλητο Βυζαντινό έμβλημα του υπέροχου λαού του ΜΠΑΟΚ: το τετράφυλλο τριφύλλι με το πράσινο πέταλο. Χαριτωμενιές το ανάγνωσμα.


Στις 5 Φεβρουαρίου 2012, ημέρα Κυριακή και ώρα 19:30, o Υπέροχος λαός του ΜΠΑΟΚ συναντήθηκε με την ομάδα που εκπροσωπεί ότι βρώμικο και σάπιο υπάρχει στον Ελληνικό Αθλητισμό εν γένει. Ο Ύπέροχος λαός του ΜΠΑΟΚ υπέστη μια σφαγιαστική διαιτησία άπό τον στημένο από το Κράτος του Πειραιά διαιτητή Γιάχο. Ο Γιάχος αρνήθηκε να δώσει 8.798 πέναλτι στον Υπέροχο λαό του ΜΠΑΟΚ, και δύο ελεύθερες βολές. Ενώ, σύμφωνα πάντα με τον κανονισμό του ΚΑΠ (από αυτά που ξέρω δηλαδή, γιατί δεν είμαι και νομικός), το Κράτος του Πειραιά θα έπρεπε να παίζει με 7 παίχτες από το 10 λεπτό.   

Το Κράτος του Πειραιά είναι υποχθόνιο, τετραπέρατο και μισητό σε όλα τα πέρατα της Γης. Εις το παρελθόν, αποπειράθηκε να κλέψει, μέσα από τα χέρια του Υπέροχου Λαού του ΜΠΑΟΚ, τον απόλυτο Έλληνα ποδοσφαιριστή που ακούει στο όνομα Γιώργος Best Κούδας. Μερικά χρόνια αργότερα, το Κράτος του Πειραιά θα παίξει μπάλα με την προτομή του Best Κούδα, αν και οι κακές γλώσσες λένε ότι τα αυτιά του Κούδα δεν χωρούσαν στην τσάντα.

Όπως και να 'χει, ο Υπέροχος λαός του ΜΠΑΟΚ δεν μασάει. Δεν πτοείται από τέτοιες τακτικές τρομοκρατίας και τραμπουκισμού. Είναι εδώ, ενωμένος δυνατός, και θα παλέψει για το δίκιο του. Για το δίκιο του εργάτη, του μετανάστη, του απλού πολίτη. Γιατί εγώ, εσύ, αυτός, αυτή και τα μυστήρια, όλοι μας, είμαστε ΜΠΑΟΚ.  

Με μια λιτή, πλην καυστική, ανακοίνωση που εξέδωσε ο Υπέροχος λαός του ΜΠΑΟΚ, φροντίζει να τονίσει ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν θα φέρει καμιά ευθύνη για τυχόν επεισόδια από τους γνωστούς-άγνωστους Μαλαματινάδες και Αμπαλαέο. Το Κράτος του Πειραιά δεν μπορεί να εμπαίζει με τον ιστορικότερο σύλλογο της Ελλάδος που έχει ως έμβλημα το πράσινο τετράφυλλο τριφύλλι και το πέταλο του ευνουχισμένου αλόγου. Η ανακοίνωση έχει επιθετικό ύφος ρίχνοντας έτσι γροθιά στο μαχαίρι και στο πιρούνι, τονίζοντας παράλληλα όλα τα κύρια χαρακτηριστικά που ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΥΝ τον Υπέροχο λαό του ΜΠΑΟΚ. 

 * Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Υπέροχος λαός του ΜΠΑΟΚ. Ξεκάθαρα μπορούμε να εντοπίσουμε τα συστατικά που κρατάνε ενωμένο τους Αμπαλαέο, σαν μια κρέμα μπεσαμέλ, εναντίον του Κράτους του Πειραιά.


Ένα πράγμα είναι σίγουρο: oι 300 της Βουλής θα βρουν τον υπέροχο λαό του ΜΠΑΟΚ απέναντι τους αν συνεχιστεί αυτό το βιολί. Αυτός που θα τους αντιμετωπίσει δεν είναι άλλος από τον τραγουδιστή-ποδοσφαιριστή της rock μουσικής, Bruce Τheo Springsteen. 

* Ο Τheo Bruce Zagorakis για φωτογράφιση του νέου του δίσκου "Τhe times they are a-changin'".Ζμπάοκ και τα πυαλά μας μονάνε.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου