Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Κολώνια Μυρτώ με άρωμα Λεμόνι και Λεβάντα.

Σαν σήμερα πριν από 16 χρόνια - και συγκεκριμένα στις 16 Φεβρουαρίου του 1996 και ημέρα Κυριακή, η βαριά κολώνια του ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου Κατσιαμπή, Μυρτώ με άρωμα λεμόνι (αν και οι γνώμες διίστανται με πολλούς ακόμα και σημέρα να υποστηρίζουν ότι η κολώνια Μυρτώ που φόραγε ο Κατσιαμπής ήτανε με άρωμα Λεβάντα) γκρέμισε τον ποδοσφαιριστή του Π.Ο.Α Γου Χου του Γεωργιάδη στο γήπεδο του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη.

(((((((Λα,λα-λα-λα-λα-λα, Μυρτώ! Λα-λα-λα-λα-λα-λα Μυρτώ!)))))) 
“Ά-μπε-μπα-μπλόμ. Ά-μπε-μπαμπλόμ, τουκιθεμπλόμ, μπλί-μπλόμ! Ποιά Μυρτώ ανέτρεψε τον Γου Χου του Γεωργιάδη;;”

Ο διαιτητής Σπανέας δίχως να χάσει λεπτό υποδεικνύει αστραπιαία την εσχάτη των ποινών. Μια ορθή και γενναία απόφαση από τον Αθηναίο διαιτητή Σπανέα που παρά τις όποιες διαμαρτυρίες των Νεοσμυρνιωτών, ήτανε μια κλασσική περίπτωση πέναλτι - μαρς (σοκολάτα με γέμιση φυστίκι). Και στην τελική, δεν γίνεται κύριε Κατσιαμπή να φοράς πατσουλί άρωμα Μυρτώ από το μπακάλικο της γειτονιάς και να πλησιάζεις τον Κολωνακιώτη ποδοσφαιριστή του Κολωνακίου που έχει συνηθίσει μόνο τα Armani, Dolce & Gabanna και Jean Paul Gaultier φρου-φρου αρώματα σε φαλλικό σχήμα μπουκάλι. Είναι θέμα κοινωνικής τάξης και ως εκ τούτου σωστά εδόθη το πέναλτι.   

Ας θυμηθούμε για λίγο την επίμαχη φάση, αλλά κυρίως την προπαγάνδα που ακολούθησε με υποβολιμαία άρθρα που πρόσπαθησαν να διαστρεβλώσουν την αλήθεια.

Φροοουυυυρ! Πέναλτι!

Αμετάκλητος ο διαιτητής Σπανέας στα “μα, μου, μα, μου, μα μου, μα, μου” του μετέπειτα γενίτσαρου Λεωνίδα Βώκολου. 

         Ναι, και η βαριά κολώνια Μυρτώ σε χτύπησε στα κωλοβάρδουλα και
έπεσες σαν το τσουβάλι με τις πατάτες.


Αυτά τα πράγματα καλό είναι να μην γίνονται.


Υποβολιμαίο άρθρο που αφήνει σαφείς υπόνοιες ότι ο κόσμος όντως γελάει με την διαιτησία του Σπανέα. Σαν δεν ντρεπόμαστε λιγάκι, λέω εγώ.


Υποχρεωτική ανάγνωση από ιστοσελίδες της εποχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου