Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Της Κοντής λιλής...

Η παντελονάτη ομάδα του Πειραιά πέρασε νικηφόρα από το κλουβί με τα καναρίνια, η αλλιώς κλουβί με τις τρελές, ή όπως είναι γνωστότερο ως Κλεάνθης Καναρίνης. 

Όλα καλά και ωραία ως εδώ, ωσότου ξαφνικά, η διοίκηση του Άρεως, η οποία τυγχάνει καθολικής αποδοχής και αναγνώρισης από όλη την φίλαθλο Ελλάδα και Ελληνική επικράτεια δεδομένου ότι κανένα στέλεχος του ΔΣ της ΠΑΕ Άρης δεν υπηρετεί την ομάδα που εισήγαγε τον Βαλιτσοφόρo ως επίσημο παράγοντα (λέγε με Μπανα'ηναϊκός), απόφασισε να εκδόσει μια ανακοίνωση-κόλαφος κατά του διαιτητή Σιδηρόπουλο, στην Ελληνιστί Iron-Bird, για την διαιτησία του η οποία αδίκησε κατάφορα την υπερήφανη ομάδα του Άρεως. Εδώ μπορούμε να διάβασουμε την ανακοίνωση της μουσίτσας, του Ιωάννη Κόντη, δηλαδή της Φιλιππινέζας του Πατέρα, κατά της διαιτησίας του διαιτητή Σιδηρόπουλου  http://www.sportena.com/2011/11/anakoinosi-ths-pae-aris-kata-ths-diaitisias/ 
Και εδώ μπορούμε να διαβάσουμε την ανακοίνωση του Θούπερ 3, συγγενή του Αντόνιο Θουμπιθαρέτα πρώην τερματοφύλακα της Μπαρθελόνα. http://gallery.super3.gr/gallery/videos/gallery2358.avi 
Η ανακοίνωση του Θούπερ 3 είναι κυριολέκτικα ακαταλαβίστικη. Αλλά έτερον έκατερον. Τι είχες Γιάννη Κόντη, τι 'χα πάντα; 

Στις 8 Ιανουαρίου 2011, η ομάδα του Κόντη - όχι ο Άρης, αλλά η άλλη με τα πράσινα νίκησε με 1-0 την δεύτερη ομάδα του Κόντη, όχι αυτή με τα πράσινα αλλά την άλλη με τα κίτρινα. Η δεύτερη ομάδα του Κόντη, αυτή με τα κίτρινα, κατάφερε να φέρει το παίχνιδι στα ίσια και να ισοφαρίσει το γκολ του Νίνη (από το 19'), με κεφαλιά του Μίσελ στο 65'. Ο διαιτητής Σταθόπουλος, όμως, από την Αχαία (Κλάους) σφύριξε επιθετικό φάουλ μακριά από την μπάλα και ακύρωσε το πεντακάθαρο γκολ της δεύτερης ομάδας του Κόντη, μετά από βουτιά του Βύντρα ο οποίος κατέρρευσε όταν εισέπνευσε το ληγμένο (09/01/1995, expiry date) after shave Brut 150ml (“και αφήστε την γοητεία να συναρπάζει”) του ποδοσφαιριστή του Άρεως Θεσσαλονίκης, Ruiz. Οι τότε δηλώσεις του Προέδρου του Άρεως, Ιωάννη Κόντη, ήσαν οι εξής:  “ Ήταν γκολ αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στον Σταθόπουλο”, http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/article1078065.ece

Ρίγος και συγκίνηση για την αμερόληπτη στήριξη του Ιωάννη Κόντη προς τον διαιτητή Σταθόπουλο και την εν γένει Ελληνική διαιτησία. Οι οπαδοί όλων των ομάδων έδωσαν τα εύσημα τους και συνεχάρηκαν τον Ιωάννη του Κόντη, όπως και τον Θούπερ 3 φυσικά. Και, φυσικά, δεν υπήρχε λόγος να διαμαρτυρηθεί ο Ιωάννης ο Κόντης, αφού χαμένος δεν βγήκε. Ούτως ή άλλως, η πρώτη του αγάπη και μοναδική με το τριφύλλι νίκησε.

Ας γυρίσουμε τον χρόνο όμως λίγο πίσω.

Στις 11 Σεπτεμβρίου 2011, η δεύτερη ομάδα του Κόντη, ο Άρης, υποδέχτηκε την πρώτη ομάδα του Κόντη, τον ΠΟΑ. Σε ένα σεμιναριακό κρεσέντο διαιτησίας, ο διαιτητής Δαλούκας σφυρίζει πέναλτι μετά από καλαμία με τις τάπες του Χαβίτο στο λαρύγγι του ποδοσφαιριστή του ΠΟΑ, Λουκά Βύντρα-Γίδια. Το καταφανέστατο πέναλτι μπορούμε να το δούμε εδώ:



Δεν υπάρχει ουδεμία αμφιβολία ότι επρόκειτο περί πέναλτι. Ο Ιωάννης ο Κόντης, φυσίκά, δεν διαμαρτυρήθηκε διότι χαμένος δεν βγήκε αφού η πρώτη του ομάδα (αυτή με τα πράσινα) νίκησε. Ούτε φούρνος γκρεμίστηκε, ούτε ανακοινώσεις βγήκανε κατά το κράτος των Αθηνών, κατά του Γκαγκάτση, του Σωκράτη του Κόκκαλη, εναντίον της ΕΠΟ, κατά του Πιλάβιου, εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας. Καμία ανακοίνωση εναντίον Κανενός. Ο Κόντης τήρησε σιγή ιχθύος. Ο Ιωάννης Κόντης έδειξε ανωτερότητα. Έδειξε αμετροέπεια. Ήθος, και πάνω απ΄ολα, για το καλό της πρώτης ομάδας του, αυτής με τα πράσινα, απόφασισε να μην πει τίποτα.

Κακόηθειες ότι ο Ιωάννης ο Κόντης ενεργεί για τα συμφέροντα της ομάδας των πρασίνων, ή αλλιώς υπέρ της ομάδος του Κολωνακίου, ελέγχονται ως ανακριβείς. Όπως επίσης υποβολιμαία σχόλια ότι ο Ιωάννης ο Κόντης συμμετείχε στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΠΑΕ Κολωνακίου-Μπανα'ιναϊκός.

Στις 5 Σεπτεμβρίου 2011, ο Τζίγγερ-Πούλα παραιτείται επισήμως από Πρόεδρος του Μπανα'ιναϊκού. Στις δηλώσεις του αποκαλύπτει το όνομα που είχε προταθεί για την θέση του Τεχνικού Διευθυντή στην ομάδα του Μπανα'ιναϊκού.

Προσπάθησα να βρω πρόεδρο και προσπάθησα να πείσω τον Πατέρα να επιστρέψει. Ο Νίκος ήθελε τεχνικό διευθυντή τον Κόντη και αντιπρόεδρο τον Θανάση Κανελλόπουλο. Δεν χρειάζεται να πω ποιος είναι ο κύριος Θανάσης.”

Ούσα Φιλιππινέζα, ο Ιωάννης ο Κόντης, αυτή η μικρή η μαϊμού, ο Go-go το σκυλάκι της El Greco πολύ σ'αγαπώ, αποφασίζει να μην σχολιάσει και παραμένει ακλόνητος παίζοντας τόμπολα μια με την πρώτη του αγαπημένη ομάδα αυτή με τα πράσινα, και μια με την δεύτερη αγαπημένη του ομάδα αυτή με τα κίτρινα.

Έχει, όμως, το σθένος και τα κοχόνες, όταν δεν τρέχει πίσω με τον δίσκο σαν μια άλλη Φιλιππινέζα, να βγάζει ανακοινώσεις και να απειλεί “θα τα πούμε στα play-off” όταν παίζει με την παντελονάτη ομάδα του Ολυμπιακού.  http://www.katimagiko.gr/editorial/12134/soou-kode-ste-suskepse-prin-apo-mats

Η Σανσκριτική γραφή είναι η κλασική γλώσσα της Ινδίας και λειτουργική γλώσσα του Ινδουϊσμού, του Βουδισμού και του Τζαϊνισμού. Ένα από τα πιο κλασσικά αποφθέγματα στην Σανσκριστική γραφή έχει ως εξής:

“संस्कृतम् Koντής (του Ιωάννη) λιλής मम कुलस्य वृत्तान्तः मोन्ते ग्रन्दे नगरे वसामि ”

Που στα Ελληνικά μεταφράζεται:  
Της Κοντής (του Ιωάννη) λιλής, οι μακριές τρίχες της φταίνε.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου