Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

ΤIΣ ΠΤΑΙΕI;;;

Η χώρα μας βρίσκεται σε μια δυσχερή οικονομική κατάσταση. Το Δ.Ν.Τ. (Δεν Νιώθω Τίποτα, όπως αναφώνησε και η Τζούλια, ή Χούλια στις Ισπανόφωνες χώρες) είναι εντός πυλών. Όπως πάντα, οι πολιτικοί μας αποποιούνται ξανά των ευθυνών τους. Οι μεν επιρρίπτουν ευθύνες στον Κωστάκη, οι δε άλλοι θεωρούν αποκλειστικά υπαίτιο τον Γιωργάκη. Κάπου εκεί στην μέση, έχουμε και το παιδοβούβαβλο ονόματι Πάγκαλο να υποστηρίζει ότι τα φάγαμε όλοι μαζί.

Η αλήθεια, όμως, όπως υποστήριζε και ο Ειδικός Πράκτορας του FBI Φόξ Μόλντερ, βρίσκεται εκεί έξω. Ένας είναι ο υπεύθυνος για την οικονομική κατάσταση που βρέθηκε η χώρα μας. Ένας και μόνο ένας. Ο υιοθετημένος από πολλούς οπαδούς του Ολυμπιακού, σοφός των σοφών, παππούλης Σωκράτης Κόκκαλης. Αυτός και μόνο αυτός είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την οικονομική κατάσταση της χώρας μας.


Τα μαθηματικά ποτέ δεν ήταν το δυνατό μου σημείο, αλλά με την βοήθεια της εφαρμογής google math κατάφερα και έβαλα το Πυθαγόρειο Θεώρημα σε αντιδιαστολή με το έτος ίδρυσης του Ολυμπιακού και την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας.
Έχουμε και λέμε λοιπόν: α2 = β2 + γ2 +10 Μαρτίου 1925 έτος ίδρυσης του Ολυμπιακού+Οικονομική κατάσταση της Ελλάδας=Υπαίτιος ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ και Ολυμπιακός και Ευάγγελος Μαρινάκης.
  
Νομίζω ότι πλέον είναι ηλίου φαεινότερο για το ποιος ευθύνεται. Για το λόγου το αληθές, παραθέτω παρακάτω μερικά από τα τόσα γεγονότα. Πολλοί απο εμάς τα ξέρουμε, πολλοί από εμάς τα γνωρίζαμε και εξακολουθούμε να τα γνωρίζουμε, αλλά ουδέποτε σκεφτήκαμε την πηγή του κακού και τον υπαίτιο τους.

* Για την αύξηση της ανεργίας, ευθύνεται ο Ολυμπιακός.
* Για την αύξηση των τελών κυκλοφορίας, ευθύνεται ο Ολυμπιακός.
* Για την αυξητική στήθους της Σταματίνας Τσιμτσιλή, ευθύνεται ο Ολυμπιακός.
* Για την στυτική δυσλειτουργία που ενδέχεται να επηρεάσει μελλοντικά οποιονδήποτε άντρα στην  Ευρώπη, στην Ασία, στην Ωκεανία, στην Αφρική, στην Λατινική Αμερική, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και σε όλο τον κόσμο, ευθύνεται ο Ολυμπιακός.
*Για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης στο πρωινό της Ελένης, ευθύνεται ο Ολυμπιακός.
*Για την "αποτυχία" της ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου να κερδίσει το Όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας με τον Κυνόδοντα, ευθύνεται ο Ολυμπιακός.
*Για τον πόλεμο στην Λιβύη, ευθύνεται ο Ολυμπιακός.
*Για τα διατροφικά σκάνδαλα της Nestle η οποία χρησιμοποιούσε την θανατηφόρο ουσία μελαμίνη στο τυποποιημένο γάλα της για βρέφη, ευθύνεται ο Ολυμπιακός.
*Για την ευφυέστατη ιδέα του να γίνει remake η ταινία Karate Kid με τον γιό του Ουιλ Σμιθ, ευθύνεται ο Ολυμπιακός.
*Για την γενοκτονία των Αρμενίων και των Ποντίων, ευθύνεται ο Ολυμπιακός. Όπως, φυσικά, και για όλες τις γενοκτονίες ανά τον κόσμο, ένας είναι ο υπαίτιος.
*Για την ρίψη ατομικής βόμβας στο Ναγκασάκι και στην Χιροσίμα, φταίει ο Ολυμπιακός.

Επειδή, όμως, τα πολλά λόγια είναι φτώχια, εδώ μιλάμε με γεγονότα! Στο παρακάτω βίντεο παραθέτω αυτούσιο ψηφιοποιημένο φωτογραφικό υλικό, από το Ιστορικό και Δημοτικό Αρχείο του Δήμου Αθηναίων, στο οποίο εμφανίζεται ο Ολυμπιακός ως υπαίτιος μεγάλων πολέμων και καταστροφών.


Αύριο είναι Καθαρά Δευτέρα και γι'αυτό ακόμα φταίει ο Ολυμπιακός.



1 σχόλιο: