Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

O AΡΙΘΜΟΣ 6: αριθμολογία και σημεία των καιρών.

• Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 6  ⅤⅠ

Ο αριθμός 6 είναι ο αριθμός του καθήκοντος, της αρμονίας, της ομορφιάς του ιδεαλισμού και του έρωτα.  Ο αριθμός 6 συμβολίζει τη δικαιοσύνη, την καλλιτεχνία, την εξυπηρέτηση, τη φαντασία αλλά κυρίως συμβολίζει την Θεά Νέμεσις που απονέμει αέναα Δικαιοσύνη και αποκαθιστά πάντα την φίλαθλο τάξη.

Ένα τέτοιο παράδειγμα αποκατάστασης της φίλαθλο τάξης έλαβε χώρα στις 20 Μαρτίου και ώρα 19:00 ή ώρα το σωτήριο έτος 6 B.C., και ημέρα Κυριακή. Εκεί η Θεά Νέμεσις έδωσε βροντερό παρώ σαν ένα άλλο Ασιατικό Τσουνάμι, σαν ένας Θερινός Μουσώνας της Ν. Σινικής θαλλάσης και ως ένας άλλος κεραυνός εν αιθρία προκάλεσε ανυπολόγιστες ζημιές με τον σεισμό 6.0 της κλίμακας Κόκκαλη καταστρέφοντας ολοσχερώς την ΑΕΚούλα.

Η Θεία Νέμεσις ή αλλιώς η Θεία Δίκη.
Η Θεά της δίκαιης απονομής της τιμωρίας. Εκείνη που δεν ξεχνά, δεν λησμονεί και αργά ή γρήγορα την βούληση την πράττει, δίχως έλεος, δίχως δισταγμό, αδίστακτη και αμείλικτη στην Θεϊκή της μορφή ως Σωκράτης Κοκκαλάρας. 

 
Η Κούλα μετά το αμείλικτο και ανελέητο σφυροκόπημα που υπέστη από την Θεία Νέμεσις.
“Κούλα, που είσαι; M'ακούς;”  

Τα άτομα του αριθμού 6, τότε είναι δικαία, ευσυνείδητα και γενναιόδωρα. Αγαπούν την αισθητική, την κομψότητα και το όμορφο περιβάλλον. Συνήθως διαλέγουν επαγγέλματα που θα τα κάνουν χρήσιμα άτομα στους γύρω τους και στον ευρύτερο κοινωνικό περίγυρο.

* Ελαττώματα : αναποφάσιστοι , σχολαστικοί και εγωιστές.
* Πλεονεκτήματα: εγωιστές (με την καλή έννοια), αποφασιστικοί και αχόρταγοι σε σημείο που να μην χαλιναγωγούνται έυκολα οι ορμές τους μετά το επίμονο, ανελέητο και αδισταγές σφυρηλάτημα κατά των εχθρών τους.

Συμβουλές: Οι άνθρωποι του 6 αφού αντιπροσωπεύουν την αρμονία και την τελειοποίηση πρέπει ν' αποφεύγουν τις μετωπικές συγκρούσεις στο οικογενειακό περιβάλλον, με τους φίλους, με τους συνεργάτες, τους διευθυντές και τους συνεταίρους. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να υποκύψουν σε όλους αλλά αντίθετα να δείξουν την αξία της προσωπικότητάς τους που βασίζεται στην ισορροπία για την τάξη στο υλιστικό και πνευματικό επίπεδο.

Σύμβολα και ταιριασμοί: Οι 6 συμβολίζονται από την Αφροδίτη και τα 6 χρώματα της ίριδας. Ταιριάζουν με τους ανθρώπους των 4, 3, 6 και 9.


Ευνοϊκές μέρες του 6 είναι: 6, 15, 24 κάθε μηνός.

Την ερχόμενη εβδομάδα, ο προσωπικός σας αστρολόγος θα σας αναλύσει την αριθμοσημειολογία του αριθμού 38 και την ημέρα-ορόσημη της 20ης Μαρτίου ως ημέρα του Σωκράτη ως Θεά Νέμεσις.


1 σχόλιο:

  1. Σ6 ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ!!!!
    ΠΟΛΥ 6ΠΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ!!!
    6ΠΑΚΟΥΕΤΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 6ΣΟΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ 6ΤΑΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή