Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Για όλα φταίει ο Ολυμπιακός.

Παγωμένος παρακολουθεί o πλανήτης τις εικόνες "Αποκάλυψης" στη βορειοανατολική Ιαπωνία, μετά τον ισχυρότατο σεισμό, μεγέθους 8,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και διάρκειας 2 λεπτών, που προκάλεσε γιγαντιαίο τσουνάμι, ύψους δέκα μέτρων. Σύσσωμη η πολιτική ηγεσία της Ιαπωνίας με πρωτοστάτη τον Πρωθυπουργό της, Σακάτα Τακάνα, έσπευσε κοντά στους πλημμυροπαθείς και τους πληγέντες και παρείχε άμεση φαρμακευτική και οικονομική βοήθεια.


Ο Πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Σακάτα Τακάνα σε παλαιότερη του επίσκεψη στο βιβλιοπωλείο "Μarks and Spencer" υπογράφει την αυτοβιογραφία του "10 χρόνια στην εξουσία: γεωπολιτικές αναλύσεις στην Ασία του σήμερα." Ιστορικό Αρχείο της Οσάκα, 2002.

Το πρακτορείο ειδήσεων MTV μετέδωσε ότι στην ίδια νομαρχία, της Kellogs, σπίτια παρασύρθηκαν από τα νερά μετά την κατάρρευση ενός φράγματος. Η περιοχή της Kellogs είναι μία από αυτές που βρίσκονται πολύ κοντά στο επίκεντρο του σεισμού, το οποίο εντοπίστηκε σε απόσταση περίπου 100 χιλιομέτρων από την ανατολική ακτή της νήσου Σαντορίνη, στην Λατινική Αμερική.
Aυτόπτες μάρτυρες καταγγέλουν τεχνητή δημιουργία του φαινομένου Τσουνάμι από έναν άγνωστο άντρα με αρχοντική αμφίεση, γύρω στα 70 με αετίσια μάτια και γκρι μαλλιά σαν του χιονιά. Η αστυνομία του Μιλάνου, πρωτεύουσα της Ιαπωνίας, πήρε κατάθεση των αυτόπτων μαρτύρων και με ειδικό εγκληματολόγο κατάφερε να σχεδιάσει τον υπαίτιο βάσει πάντα των καταθέσεων.  
Ο υπαίτιος που πρόξενησε την τεχνητή έκρηξη του φαινομένου Τσουνάμι διακρίνεται σε παλαιά του φωτογραφία να ετοιμάζει την κατάρρευση των Δίδυμων Πύργων στην Πορτογαλια. Τα 5 δάχτυλα είναι ο Μασωνικός συμβολισμός για το "έκρηξη στους Δίδυμους Πύργους σύντομα".


Ο αρχηγός του γενικού επιτελείου στρατού της Οσάκα, στρατηγός Μελ Γκίμπσον, δήλωσε ότι ο Ιαπωνικός στρατός και οι Αμερικανικές δυνάμεις βρίσκονται στα ίχνη του Σωκράτη Κοκκάλη όπως και όλων των απανταχού Ολυμπιακών ανά τον κόσμο.
Στην αντίπερα όχθη, ο ΟΗΕ (Ολυμπιακά Ηνωμένα Έθνη) αρνείται οιαδήποτε εμπλοκή και συμμετοχή του Εθνάρχη τους Σωκράτη Κοκκαλάρα ανακοινώνοντας συνάμα ότι τα Ολυμπιακά Έθνη, μεταξύ αυτών και η Κίνα, είναι έτοιμα να αποστείλουν ειδικό στρατό και να συμβάλουν έμπρακτα στην αναστήλωση της Ιαπωνίας.
Τέλος, το πρακτορείο Reuters από την βάση του στο Dubai εξέδωσε μια λητή ανακοίνωση καταδικάζοντας την τρομοκρατική αυτή πράξη και αφήνοντας αιχμές για τον κύριο και αποκλειστικά υπεύθυνο του φαινομένου Τσουνάμι που έπληξε την Ιαπωνία:

              
                "Για όλα φταίει ο Ολυμπιακός.
                Gia ola ftaiei o Olympiakos".
              (Reuters, News Agency, 12 March 2011, 01:26  Eastern Time)

5 σχόλια:

  1. φημες θελουν το σωκρατη κοκκαλη να διεφυγε με το ιδιωτικο αεροπλανο του σαλιαρελη με κατευθηνση το ορος εκαλη ωστε να βρει καταφυγιο στις πολυτελεις σπηλιες του οσαμα μπιν βαγγελα μαρινακεν.
    ετσι μετεδωσε ο μεγας δημοσιγραφος του σταρ γιωργος βαρδινογιαννης μπουκαρωντας και παιρνωντας το μικροφωνο απο το δρακακη,
    μαλιστα την πληροφορία του την εδωσε ενας πολυ ψηλος και ωραιος αντρας ονοματι κουγιας πισω απο μια μαντρα και μετα με ενα σαλτο την πηδηξε (τη μαντρα) και εξαφανιστηκε στους υπονομους του κολονακιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xaxaxaxaxaxa......
    Kwsta se euxaristw para polu gia ta kala sou logia sxetika me t blog mou kai fusika gia t comment sou. exw apantsisei vevaiws kai perasa to blog sou stin katigoria mou 'links'.an theleis kai ontws s aresei t blog mou mporeis na t valeis k esu.

    trelenomai gia t onoma tou blog sou kai fusika diavazontas ta taleutaia posts sou..mou aresei olo k perissotero! Gia ola ftaiei o OLYMPIAKOS, O KOKKALIS & O PEIRAIAS.!
    KING7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σου KING, ποιο είναι το ιστολόγιο σου; Είμαι σίγουρος ότι σου άφησα ένα σχόλιο πριν από λιγο, αλλά ¨κλικάροντας" τώρα το όνομα σου στο σχόλιο σου που μου άφησες....δεν μπορώ να έχω πρόσβαση στο blog σου.
    Απάντησε μου αν διαβάσεις αυτό το μύνημα.
    Φιλικά,
    Κώστας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. se euxaristw file mou.to eida.
    sou apantisa sto comment sou!!!

    elpizw na me episkeptesai k esu.
    egw tha se diavazw pantws! :)

    VOHTHAME TON OLYMPIAKO MAS MESA K EKSW APO T GHPEDO ME KATHE TROPO!

    ΑπάντησηΔιαγραφή