Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Τζιμπρίλ Σσσσισέ: Ο Άντρας του Millenium.


O Τζιμπρίλ Σισέ, ή στην Γαλλιστί Ζιμπρίλ Σσσσισέ (παχύ Σσσσσσ), είναι ο άντρας που όλοι θα θέλαμε να ήμασταν, αλλά απλά δεν μπορέσαμε να γίνουμε ποτέ. Είναι ο άντρας που ξέρει τι θέλει και τι ζητά. Είναι ο λόγος που ο Jean Paul Gaultier έβγαλε τo αρρενωπό άρωμα Le Male σε συσκευασία αντρικού σώματος ως ελάχιστο φόρο τιμής για τον άντρα Σσσσισέ (παχύ Σσσσ). Εν ολίγοις, δεν θα ήταν υπερβολή να υποστηρίξουμε ότι ο Ζιμπρίλ Σσσσισέ (παχύ Σσσσ) είναι ο μοναδικός άντρας σε αυτόν τον κόσμο που μπορεί να έρθει σε συνουσία για την συνέχιση του ανθρώπινου είδους. Κανείς δεν μπορεί να συναγωνιστεί τον Σσσσισέ σε τίποτα γιατί είναι ο άντρας της χιλιετίας: ο άντρας του Millenium. 

Ας αρχίσουμε από την αρχή όμως. Ο Ζιμπρίλ Σσσσισέ (παχύ Σσσσ) γεννήθηκε το σωτήριο έτος 1981 B.C. σε ένα σύμπλεγμα τροπικών νησιών με 13 χώρες και 12 κτήσεις της Καραϊβικής στο νησί Τεστοστερόνη. Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων των γονιών του, όμως, ο Σσσσισέ (παχύ Σσσσ) μετακόμισε με τον παππού του Σσσσίσυφο (παχύ Σσσσ) στο αρχιπέλαγος Νάρκισσος ανατολικά των Ολλανδικών νησιών Αντίλλες. Εκεί με την βοήθεια του Σσσσίσυφου (παχύ Σσσσ), της πιστής του σκυλίτσας Σσσσίσυ (παχύ Σσσσ) και των συμμαθητών του ανέδειξε από μικρή ηλικία την έφεση του στην ζωγραφική, την φωτογραφία, τα γυναικεία ρούχα αλλά κυρίως στο ποδόσφαιρο.

Ο Σσσσισέ (παχύ Σσσσ) σε στιγμές ξενοιασιάς με το μικρό του σκυλάκι Σσσσίσυ (παχύ Σσσσ) στο νησί Νάρκισσος: 1985 B.C.
Φωτογραφικό υλικό από το Ιστορικό Αρχείο των Barbados, Bridgetown.  

Λονδίνο: Eβδομάδα μόδας Άνοιξη-Καλοκαίρι 1987 για τον Οίκο Fuck Adore με επίτιμο καλεσμένο τον Σσσσισέ (παχύ Σσσσ) σε λευκό σλιπάκι δημιουργία του Ιταλού σχεδιαστή μόδας Fabio Sicca Cale. Images Fashion TV©  all rights reserved.


Παρίσι: Winter Collection 1988 με τον Σσσσισέ (παχύ Σσσσ) να ανοίγει το fashion catwalk του Ιάπωνα σχεδιαστή μόδας Arigato Tombola πλασάροντας την τάση που θα φορεθεί πολύ φέτος τον χειμώνα: φούστα-μπλούζα-μανίκι-γόβα σε μια δημιουργία του οίκου Provocateur-mademoiselle.
Images Fashion TV© all rights reserved.

Από το ίδιο Gala στην αρχή της εκδήλωσης. Εμφανώς προβληματισμένος για την ελάχιστη προσέλευση του κόσμου. 
Images Fashion TV© all rights reserved.


Τι εστί μόδα;”
Είναι το πράσινο τόσο 'πασέ' όσο μας κάνουν να πιστεύουμε;”
Σε αυτά τα αναπάντητα ερωτήματα και άλλα πολλά σχολιάζει και αναλύει ο Σσσσισέ (παχύ Σσσσισέ) δίνοντας συνάμα συμβουλές για τα χρώματα του καλοκαιριού: πορτοκαλί, τυρκουάζ, μωβ και άλλες αποχρώσεις υψηλής ανάλυσης.
Περιοδικό ΓΥΝΑΙΚΑ, τεύχος 69, Ιούλιος 1969.


Μιλάνο: o Σσσσισέ (παχύ Σσσσισέ) στο σόου του Zαν Πολ Μπελμοντό για την αντρική μόδα του Φθινοπώρου και του Χειμώνα 1998-2012.
Images Fashion TV© all rights reserved.

Τα έντονα χρώματα φαίνεται να αποτελούν το μήνυμα αισιοδοξίας που στέλνουν προς όλες τις κατευθύνσεις οι διάσημοι σχεδιαστές μόδας και ο Ζαν Πολ Μπελμοντό δεν αποτελεί εξαίρεση. Εδώ με ένα συνολάκι "πρασινοροζέ" το οποίο ανέδειξε στην pret-a porter συλλογή του ο Σσσσισέ
(παχύ Σσσσ).
Images Fashion TV© all rights reserved.

Η περίοδος του modeling, όμως, πέρασε ανεπιστρεπτί φτάνοντας στο τέλος της όταν ο Σσσσισέ (παχύ Σσσσ) ερωτεύτηκε την μπάλα ποδοσφαίρου. Σύντομα γράφτηκε στην Ακαδημία ποδοσφαίρου της Real Madrid και εκ τότε αφοσιώθηκε στην οικογένεια του και στην αγάπη των απανταχού γυναικών και παιδιών ανά τον κόσμο. Μια προσωπική του στιγμή θα αποσπάσει τα φώτα της δημοσιότητας όταν ο ποδοσφαιριστής Σσσσισέ (παχύ Σσσσ) θα βρεθεί να χαϊδεύει απαλά και τρυφερά με σφιχτή γροθιά την κοιλιά της εγκύου γυναίκας του καθώς αυτή κυοφορούσε στον 8ο μήνα. Εκτενείς αναφόρές για την στοργικότητα που έδειξε ο πατέρας Σσσσισέ (παχύ Σσσσ) έκαναν τα Βρετανικά μέσα ενημέρωσης: http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/england/merseyside/4655478.stm 

Η αγάπη του ποδοσφαιριστή Σσσσισέ (παχύ Σσσσ) επεκτάθηκε στις απανταχόυ γυναίκες του κόσμου όπου δεν έχανε ευκαιρία να δείξει έμπρακτα την αγάπη του προς αυτές. Οι εκτενείς αναφορές των Βρετανικών μέσων ενημέρωσης ούτε και τώρα παρέλειψαν: http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1166380/Sunderland-star-Cisse-arrested-alleged-late-night-assault-woman-near-Newcastle-lapdance-bar.html 

O στοργικός πατέρας και ποδοσφαιριστής Σσσσισέ (παχύ Σσσσ) δεν έχανε στιγμή και λεπτό να δείχνει το πόσο κοντά είναι στα παιδιά. Σε μια από τις τόσες στιγμές έκφρασης αυτής της ενστικτώδoυς αγάπης του, οι paparazzi τον αποθανάτισαν να χαϊδεύει με σφιχτή γροθιά το κεφάλι ενός 15χρονου αγοριού: http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/england/london/4301796.stm 

Oι κινήσεις στοργής και αγάπης του ποδοσφαιριστή, μα πρωτίστως, ανθρώπου Σσσσισέ (παχύ Σσσσ) άγγιξαν καλλιτέχνες του διεθνούς πενταγράμμου σε τέτοιο σημείο που η τροβαδούρος Μαίριλυν Μοντρό έγραψε ένα τραγούδι ιντερλούδιο ειδικά αφιερωμένο για τον Σσσσισέ (παχύ Σσσσ):



Όλα τα όμορφα πράγματα, όμως, κάποτε φτάνουνε στο άδοξο τέλος τους. Και έτσι, στις 19 Φεβρουαρίου 2011 και πλέον μετά από μια μακρόχρονη ποδοσφαιρική καριέρα όπου πέρασε από την Real Madrid και την Colo-Colo Κολωνάκι, o ποδοσφαιριστής Σσσσισέ (παχύ Σσσσ) αποφάσισε να κρεμάσει τα κουδούνια του και να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στον μοναχισμό. Σε ερώτηση του Πρακτορείου Reuters, τι τον έκανε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

- “ Ήταν οι χρόνιοι μυϊκοί τραυματισμοί, ή το modeling που τον έκανε να δει το ποδόσφαιρο ως αποκούμπι;; 

Ο ποδοσφαιριστής Σσσσ (παχύ Σσσσ) σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση απήντησε:
“Για όλα φταίει ο Ολυμπιακός!
Gia ola ftaiei o Olympiakos!

(Reuters Agency, 22 Φεβρουαρίου 2011, ημέρα Έκτη)

2 σχόλια: